Nový web je na světě!

A jsem na něj patřičně pyšný.

Jako fotograf potřebuji prezentovat světu svůj výtvor, a především ukázat potenciál novým klientům, aby si s důvěrou objednali mé služby. Původní web, který jsem si dělal více než dva roky nazpět přestal sloužit tomuto účelu.. Byl pomalý a přeplácaný, byla to jen jedna nekonečná stránka, kde byli v bloku všechny důležité informace, včetně galerií. Tak jak se rozšiřuje moje působnost v různých odvětví fotografie potřeboval i web dohnat tyto možnosti.

Nyní má návštěvník možnost si rovnou vybrat, který aspekt mé činnosti ho zajímá a proklikat se rovnou k bodu, který potřebuje. Web jsem si tvořil sám, pomocí wordpressu, nicméně jsem se inspiroval u zavedených fotografů v zámoří a jejich designu lehkých a přehledných webů. Když to funguje v Americe, proč by to nefungovalo tady?

Můj předešlý web mi přinesl nové klienty ale bylo jich jen pár. Aktivně jsem se nikde nepropagoval, a neprodával své služby fotografa. Prostě jen tak ladem a skladem ležel na internetu a pokud ho někdo našel, a zalíbil jsem se mu, kontaktoval mě. Asi za největší úspěch a důkaz toho, že webová prezentace funguje i v době sociálních sítí považuji to, že mě kontaktovala paní z CZ žijící v UK aby objednala dvě focení během toho, co zde budou na návštěvě. Během těchto chvil si uvědomíte, jak snadné je být “objeven” pokud jdete štěstí naproti a činíte kroky které vám v tom mohou pomoci. Jako já, novým, přehledným a poutavým webem.